Koduleht ajutiselt suletud

Kodulehe avamiseks palun võtke ühendust Elitec’i klienditoega või saatke meile kiri

• telefon: (+372) 65 65 64 6
• info[at]elitec.ee

Web site is temporarily not available

To activate website please contact the Elitec costomer service or send us a message

• phone: (+372) 65 65 64 6
• info[at]elitec.ee

Login
2018


Selleaastane kalastuslaager toimus jällegi Vastseliinas Kirikumäel perioodil 16.07-21.07.2018. Laagrit rahastas Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK). On väga suurepärane, et laagrisse tulevad meelsasti nii vanad olijad kui uued huvilised. Sel aastal oli kahjuks ka esimene kord, mil kõik soovijad ära ei mahtunudki.

Loomulikult oli meie eesmärgiks endiselt saada uusi teadmisi, veeta aega looduses ja loodussäästlikult, püüda kala ja nautida suve. See kõik õnnestus ülimalt hästi, eekõige seetõttu, et niisugust ilma ei olegi vist kunagi varem olnud. Kõik õuetegevused olid vastupandamatult meeldivad ning meil õnnestus läbi viia väga aktiivne ja sportlik programm. Suurepärase panuse meie laagri õnnestumisse andsid selleaastased külalisesinejad: kalastuskoolitaja  ja Lõuna-Eesti Kalastajate Klubi juhatuse liige Lea Saar rääkis säästlikust kalapüügist ja harrastuskalastust puudutavast seadusandlusest, esmaabiinstruktor Rene Lepik oli kohal väga põnevate vahenditega ning andis ülevaate abistamisest õnnetuste korral, Forellisõprade MTÜ juhatuse liige Raul Pihu tutvustas forellide olukorda Eestis ning koelmute ehitamise võimalusi. Õpitu kinnistamiseks vastasid osalejad ka viktoriinile ja oli suur rõõm näha, et päris palju olulist jäi meelde.

Lisaks õppeprogrammile toimusid ka muud olulised ettevõtmised, mis ühes mõnusas laagris olema peavad: ujumine, matk, võistlused, mängud, grillimine, saunaõhtu, diplomite jagamine ja ööhäire. Laste antud tagasiside oli väga positiivne ja enamik neist sooviks osaleda ka järgmisel aastal, seega võib meie üritust igati jätkusuutlikuks pidada.

Täname kõiki osalejaid, lektoreid ja muidugi meie rahastajat – KIK-i.